Nem sokkal azután, hogy kiderült, egy brazil prostituált lefilmezte az alvó Justin Biebert, azt is megtudhattuk, hogy Tati Neves nem is prosti, hanem csak pornós. A TMZ azt írja, a HotMovies.com pornós holnap néhány éve készített egy videót a lánnyal, és nemsokára kiadják, mert végre érdekelni fog valakit. A lapnak megmutattak belőle egy részletet, így azt is tudni lehet, hogy egy focipályán szexel a hölgy. 

Bieberközeli források szerint a popénekes tényleg hozzá sem ért a nőhöz, viszont egy kicsit berágott rá, amiért levideózta alvás közben. Ehhez képest Neves azt mondta a Sunnak, hogy dehogynem dugtak, sőt, ő roppantul élvezte a dolgot, mert bunkó Bieber baromi jó az ágyban. „Egy férfinek tudnia kell, hogyan tegyen boldoggá – Justin még ennél is többet tudott."

Állítja, hogy Bieber sleppjének egyik tagja hívta el bulizni az énekeshez, aki hamar felfigyelt rá, és mindenki mást elküldött. „Justin rám nézett és magához hívott. Életem egyik legjobb pillanata volt... csodálatos és felejthetetlen... Elég jó a teste, és fantasztikusan nézett ki meztelenül." Neves azt is megemlítette, nem bírt lépést tartani Bieber szexuális étvágyával, de azt nagyon élvezte, amikor az énekes arcát a nyakába fúrta, majd a füle alá adott csókot. Csak azt sajnálja, hogy a barátnője, akinek megmutatta az alvóbieber-videót, kitette a Youtube-ra.