Harminc év után újra összeáll a Monty Python, és színpadra állnak. Bár a legendás brit humoristák korábban azt nyilatkozták, lehetetlen, hogy újra egyesüljenek, egy forrás megerősítette a hírt a The Sun magazinnak. "Senki sem gondolta, hogy ez lehetsésges, de 100%, hogy megtörténik. Tudták, hogy ez egy most-vagy-soha eset" – mondta a névtelen forrás, és hozzátette, a show, amit a rajongók már évtizedek óta várnak, egyfajta végrendelet lesz. "A kívánságaik most valóra válnak. Nagy várakozás lesz majd, hogy mit csinálnak, amikor ismét összeállnak."  A kiszivárgott híreket később a Monty Python is megerősítette, Terry Jones elmondta a BBC-nek, valóban színpadi show-ra készülnek. 

"Nagyon izgatott vagyok. Remélem, hogy rengeteg pénzt kapunk majd. Annyit, hogy kifizethessem a jelzálogot a házamon!" – mondta Jones. Az eredeti Monty Pythonból öten, a lesifotósokat fotózó John Cleese, Eric Idle, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones áll majd színpadra, hatodik társuk, Graham Chapman 1989-ben elhunyt. Pontosabb részletek csütörtökön várhatók, hivatalos sajtótájékoztatón közlik majd a továbbiakat.

1969-ben indult el a Monty Python Repülő Cirkusza sorozat, a BBC 1974-ig sugározta. Négy filmet készítettek (Gyalog galopp, Brian élete, Az élet értelme és az And Now For Something Completely Different), az egyesülésük a feloszlásuk, körülbelül 1989 óta találgatások tárgya.