Nem zavarja a testsúlya, boldog párkapcsolatban él Molnár Anikó. Párja V. Norbert, akinek viselt dolgairól a Blikk egyik olvasója tájékoztatta a lapot. Az "olvasó-riporter" elmondása szerint évekig dolgozott V. cégénél, és nemrég behívták tanúskodni egy sikkasztási ügyben, ahol a férfi gyanúsítottként jelent meg. V. korábban bútorral és csokoládéval is üzletel, és állítólag sokaknak tartozik.  Az ismeretlen tájékoztató szerint V. igazán jó dumás, viszont le fogja húzni a lányt.

"Bevallom, én csak Anikót féltem attól, hogy Norbi élősködik rajta, hiszen ha jól tudom, már oda is költözött hozzá. Ismerem őt, és tudom, hogy nagyon jó a dumája, bárkit könnyedén levesz a lábáról, ezért gondolom azt, hogy talán el sem árulta ezeket a dolgokat a múltjából Anikónak, aki fülig szerelmes belé."

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a Blikknek az információkat. A Kecskeméti Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást V. Norbert ellen. Azzal gyanúsítható megalapozottan, hogy egy kft. ügyvezetőjeként 2012 januárjában továbbértékesítés céljából nagyobb értékű édességet vett át egy tatabányai székhelyű kft.-től, ám az átvett termékekkel, illetve azok ellenértékével nem számolt el a cég tulajdonosa felé.

A férfit nem először vádolják, 2010-ben 2 év börtönt kapott 5 év próbaidőre felfüggesztve. A vád akkor egy rendbeli csődbűncselekmény volt.

Molnár Anikót is felhívta a lap, hogy mégis mit gondol az egészről. Molnár csak annyit mondott, hogy nem tudott róla, hogy pasiját már korábban elítélték.