Megjött az új trailer Lars von Trier filmjéhez, A nimfomániáshoz,  amely, mint a comingsoon.net írja, egy nő „vad és költői története a születésétől ötven éves koráig tartó erotikus utazásáról". Minderről a főszereplőtől, Joe-tól értesülünk, aki magát nimfomániásnak vallva tárja elő élete történetét egy agglegénynek – aki összeverve talál rá az utcán. 

A nyolc fejezetből álló történetet a Magnolia Pictures adja ki, a szereplők névsorát szinte egy az egyben vagyunk kénytelenek idézni, annyira impozáns: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe [és még sokan mások, itt olvashatja el]".

A Daily Mail értesülései szerint a trailert kedden levették a YouTube-ról, annyira túlfűtött volt, és annyira nyíltan mutatott szexjeleneteket. Aztán persze visszatették, de most már figyelmeztetés jelenik meg előtte. (Csak azért sem onnan ágyaztuk be.)

A filmet még nem tudni, mikor nézhetjük meg – az előzetesek mind elérhetők itt. Az Origo értesülései szerint A nimfomániást két részre vágják, az első felét január 16-tól játsszák a magyar mozik, a másodikat pedig a tervek szerint február 6-tól láthatjuk.