Victoria Beckham nem csak úgy tessék-lássék módon adakozik a rászorulóknak: mint a Grazia írja, a brit Vöröskeresztnek húsz doboznyi menő dizájner cuccot adományozott, hogy azokat a segélyszervezet pénzzé tegye, a teljes összeget pedig a Fülöp-szigeteken élő, a Haiyan tájfun sújtotta lakosság segítésére fordíthassák.

A csomagok tartalma, mielőtt azt hinnék, hogy gyufásskatulyányi holmikat adott a tervező és férje: száz pár cipő, a focista baseball-sapkái, és jó néhány válogatott Dolce & Gabbana öltöny. És ruhák, például egy bézs darab, amelyet Beckhamné a Velencei Filmfesztiválon viselt. A jótékonysági szervezet brit adománygyűjtési vezetője, Mark Astarita nyilván nagyon örült, és elmondta: mindebből átmeneti szállókat, orvosi eszközöket, ételt és tiszta vizet fognak biztosítani a rászorulóknak.

Ha ön is követné a jó példát, a magyar Vöröskeresztet itt, a csecsemőmentő Református Szeretetszolgálatot itt, az eltűntnek hitt magyart kimentő Baptista Szeretetszolgálatot itt találja. Az egyes oldalakon kiderül, hogyan veheti ki részét a segítségnyújtásból, és mit tesznek a magyar jótékonysági szervezetek úgy egyébként.