Bálint Antónia a nemrég megjelent, A királynő meztelen című könyvével is szított egy kis hisztit, de neki ez nem elég, mert mint ahogy a Bors is írja, vissza akar vágni azoknak, akik kifogásolták a könyvben leírtakat, ezért úgy gondolta, ír egy második könyvet is.

"Most már nem hagyom magam, mert az, hogy egy ország előtt rossz színben tüntetnek fel és valótlan dolgokat állítanak rólam, becsületsértő. Hajdú Péter és Sarka Kata is többször próbált lejáratni, mióta megjelent a könyvem, mások pedig azzal, hogy hírbe akartak hozni Zámbó Árpyval. Hajdú Péter
azt írta – bár csak utalt a sze­mélyemre –, hogy keményen iszom. Ez hazugság, és jogtalan velem szemben, mert soha nem voltam még részeg sem, aminek a barátaim a megmondhatói. Reggeltől estig autóban ülök, kifogástalanul nevelem a kislányomat. Tarthat attól most már mindenki, hogy hazugságokkal lejárasson. A következő könyvben le­írom, hogy miért nem vagyunk jóban Sarka Katával. Biztos, hogy közöttünk van valamiféle rivalizálás, de ez nem Hajdú Péter miatt alakult ki. Miért is akarnék újra összejönni valakivel, akivel annak idején én szakítottam? Annak, hogy jó volt a kapcsolatunk Katával és ennek vége szakadt, komoly oka van" – utóbbit viszont nem fejtette ki jobban a Borsnak Bálint Antónia, így ha nem bírna aludni amiatt, mert nem tudja mi a baja a két nőnek egymással, akkor valószínűleg meg kell majd vennie a második könyvet.