Egy norvég futballista-feleség,Caroline Berg Eriksen egy selfie-t posztolt magáról, alig négy nappal szülés után – írja a Daily Mail.  A képen egy baromi jó alakú nő látszik, akinek meg tudjuk számolni a hasán lévő kockákat. Ezen persze nem kéne meglepődni, ám a kép négy nappal a szülés után készült.

  article-2515971-19B9CC8700000578-402 634x628

A fitneszblogger egyébként hétfőn szülte meg Neilia nevű lányát. Az Instagramra felkerült kép mellé azt írta: "Megszültem a világ legszebb kislányát. A neve Nelia, és tökéletes". A nő férje a focista Lars-Kristian Eriksen,egy igen menő focista.

A poszt felkavarta a norvég média állóvizét, többen vadul provokatívnak nevezték a fotót. Az egyik kommentelő szerint "Biztos, hogy szükség van arra, hogy kiposztoljon magáról egy ilyen képet? Mit gondol, milyen hatással van ez azokra, akik megnézik? " – teszi fel a kérdést a bölcs olvasó.

Caroline Berg Eriksen a Facebookon reagált a vádakra. "Azért tettem ki a képet, mert büszke vagyok magamra, és a testemre, mint ahogy minden anya büszke a szülés után, bármilyen is a teste." A nővel egyetértett Gro Nylander is, aki a Norvég Nemzeti Kórház női klinikájának vezetője. A Localnak azt nyilatkozta: "Nem gondolom, hogy támadnunk kéne a Futballista Feleséget" (Caroline ezen a néven vezet blogot) .

"Az élet igazságtalan. Néhány embernek lapos a hasa, másoknak van egy kis pocakjuk." Az orvos hozzátette, hogy az kismamáknak meg kell érteniük,m hogy minden test máshogy reagál a terhességre, és ezért nincs is értelme összehasonlítani másokkal. "A legfontosabb, hogy jóban legyen a testével. Teljesen jó, ha néhány kiló az emberen marad szülés után" – tette hozzá. Egyébként nem ő az első kismama, akit azért teremtenek le, mert büszke arra, hogy jól néz ki szülés után is, az amerikai fitneszanyun is sokan kiborultak, igaz, ő konkrétan cikizte azokat, akik túl sokáig elhagyják magukat babájuk miatt.

Ha szeretne szép és irigylésreméltó fotókat nézni egy szülésről, és a Berg-Eriksen család életéről, akkor kattintson, és irigykedjen!

És ön? Felháborodott a kockás has láttán? Mondja el itt!

Kövessen minket a Facebookon is!