horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ekkorát még Lady Gaga sem villantott soha

2013.12.06. 13:36 Módosítva: 2013-12-06 15:37:54

Őgagaságától nem áll messze a meztelenkedés: az egyébként sem szégyenlős énekesnő legutóbb a V magazin címlapján pózolt pucéran, és a Twitterén is gyakran futhatunk bele alulöltözött fotóiba. Éppen ezért nem ért minket sokként a hír, hogy ismét egy szál mellben mutogatja magát címlapon, a kép mégis többet enged láttatni, mint eddig bármi. Korábban azért tessék-lássék eltakargatta magát, a Candy magazin borítója viszont tényleg mindent megmutat. Azonkívül, hogy megbizonysodhatunk róla, az artpop hercegnő visszafogyott versenysúlyára, még afelől sem maradnak kétségeink, hogy muff-fronton a természetesség híve-e.

Mint minden meztelenkedésnek, ennek az alkotásnak is megvan persze a mély eszmeisége, amit ránézésre ugyan nem fedezhetünk fel, a készítőknek hála mégis megtudhatjuk. Ha jól bogoztuk ki a magasreptű fejtegetésből, valami olyasmiről van szó, hogy mivel a Candy egy traveszti magazin, próbálták a fotó minden részletével az "átmenet" üzenetét közvetíteni. Vagyis az erősebbik szemöldök és a bajusz nyilván a férfiasságra, a véknyabb szemöldök és a rúzsozott száj a nőiességre utal. De hogy a mellbimbóra tapasztott skorpió minek a szimbóluma lehet, arról bizony halvány fogalmunk sincs. És önöknek?

Mindenképpen mondana erről valamit? Vagy tudja mi az a skorpió ott? Itt kommentáljon!

Kövessen minket a Facebookon is!