"Legurul a földre a korona, mi?! Hát közlöm, hogy az én testvérem fejéről sosem fog legurulni a korona, mert mindig a fején lesz! A testvérem a világegyetem egyik legnagyobb tehetsége, olyan, mint az úszásban Cseh Lacika vagy a fociban Puskás. Kikérem magamnak, hogy – akár viccből is – bárki megfossza őt attól a tróntól, ami csakis őt illeti. A halálán viccelődni mindennek az alja. Gondolhatják, milyen érzés nekünk ezt visszanézni! Egyesek jót nevetnek, nekünk meg kitépik a szívünket" – mondta Zámbó Marietta a Borsnak. Zámbó Jimmy testvére az Irigy Hónaljmirigy legújabb fantasztikus 11 perces kisfilmjének első 20 másodperce miatt fakadt ki, a jelenetben egy Zámbó Jimmyre hasonlító férfi fegyverrel a kezében lő hármat, miután kakaskukorékolást hall, és leesik a korona a földre. A néhai énekes 2001. január elsején hasonlóan halt meg, feltehetően elsült a kezében a fegyver, és önmagát lőtte meg. 

"Az apám úgy halt meg, hogy azt hitte, baráti viszonyban van a mirigyesekkel. Rohadt nagy csalódás ez most nekem! Szégyelljék magukat! Meggyalázni egy halott embert? Ennyit ér az összes ember közülük!" – mondta a pénzügyi gondokkal küzdő Zámbó Krisztián a lapnak. Az Irigy Hónaljmirigy szerint nem kegyeletsértő a jelenet, amiről szó van. "Nem gondolnám, hogy túllőttünk a célon. Tényszerű, ami Jimmyvel történt, azt mutattuk meg a klipben. A kisfilm egyébként arról szól, hogy a Király halála után jönnek a trónkövetelők, Lagzi Lajcsi, Fásy Ádám és a többiek. Sajnáljuk, ha a Zámbó családot megbántottuk, nem ez volt a szándékunk, és véleményem szerint amennyit mutattunk, az még bőven belefér a humor műfajába" – mondta Sípos Tamás a lapnak. 

A Mulat a király című, kicsit sem vicces mestermű az István a király feldolgozása, például Győzikével és Lagzi Lajcsival, Irigy Hónaljmirigy módra. Döbbenjen meg, és üljön kínosan a munkahelyén az alábbi videót nézve, és döntse el, hogy ebben hol kell keresni a humort, és hol a halottgyalázást.