A 19 éves Courtney Stodden és nála jóval idősebb férje, Doug Hutchinson két és fél év házasság után válik, ennek hozománya, hogy a 160 centis lány barnára festette jellegzetes platinaszőke haját, és keményebben bulizik, mint eddig bármikor.

„Mostanában elég bátor vagyok, próbálok új fejezetet nyitni az életemben. A hajszínem még nagyon új, amikor elmegyek a tükör előtt, mindig meglepődök, ki ez, aztán rájövök, hogy ez is én vagyok. Mintha újjászülettem volna! Nagyon izgatott vagyok, milyen az élet barnaként!” – mondta Stodden a Us Weeklynek a kaliforniai Wowie Awardson, ahol sikerült a szokásos formáját hozni.

Egy 30 fontos (10700 forintos), igencsak mélyen dekoltált, póló hosszúságú, piros Nasty Gal ruhában, toronymagas tűsarkakon, erős sminkben és kócos, parókahatású barna hajjal pózolgatott. Természetesen megint mellei kapták a legnagyobb figyelmet, amik hihetetlenül nagyra lettek műtve még 16 éves korában megkötött házassága előtt, de azért Courtney apró fenekét is megnézhetjük egy képen.