Végre nem csak szakításokról lehet hírt adni. A Blikk osztotta meg a jó hírt, hogy Orosz Barbara és ügyvéd pasija ismét együtt vannak. Mint az korábban megírtuk, Orosz és barátja még a nyáron szakítottak, a műsorvezető le is fogyott két ruhaméretet, de szerencsére mára a kapcsolat és a súly is rendeződött. A korábban esküvőt tervezgető Orosz most a fészekrakásra koncentrál. A Blikknek beszélt arról, hogy mi most a helyzet a párkapcsolatában. 

"Jó volt, hogy adtunk időt egymásnak arra, hogy egy kicsit külön legyünk. Szerettem volna ezt kipróbálni, hogy meggyőződjek arról, valóban egymásnak születtünk-e. Szerencsére kiderült, hogy igen, ugyanis újra összeköltöztünk, és már a bútorok is visszakerültek a helyükre. Most nagy lakásfelújításba kezdtünk, úgyhogy igazi fészekrakási időszak elé nézünk." - mondta el.

Az esküvő nem marad el, de most másodlagos, "házasság egyelőre nincs napirenden". Orosz néhány dolgon változtatni szeretne a kapcsolatában.

Ha ez nem lenne elég romantikus, a műsorvezető és párja a hétvégén Bécsbe utazott, ahol megnézték az adventi vásárt, ráadásul egy macskát is örökbe fognak fogadni.