Kémprogramot telepíttetett férje laptopjára, hogy behatóan megismerje magántitkait – írja a Privát Kopó bűnügyi magazin a TV2 műsorvezetőjéről, Demcsák Zsuzsáról. Információik szerint Demcsákot emiatt tiltott adartszerzés bűntettével gyanúsítják, vádat azonban még nem emeltek ellene, ezt majd csak egy év múlva teszi meg a hatóság. Amennyiben letelik az egy év úgy, hogy Demcsák semmiféle bűncselekményt nem követ el, automatikusan ejtik a vádat – közölte a lap a júliusi határozatra hivatkozva. Az ügyet jól ismerő forrásunk megerősítette a lap értesüléseit.

A lap azt írja, hogy Demcsák "a kémprogram segítségével 2012. január 14. és 2012. július 30. között a férje laptopjára érkező, illetve azon tárolt adatokat kifürkészte és azokat a tulajdonát képező laptop merevlemezén és FTP szerveren rögzítette, tárolta. A Budapest IX. Kerületi Ügyészség szerint a bűncselekmény elkövetését igazságügyi szakértői vélemény, valamint D. M. A. tanúvallomása, továbbá okirati bizonyítékok is alátámasztják." D. M.A a lap szerint tanúvallomásában elismerte, hogy ő vásárolta a kémprogramot Demcsák kérésére. 

"Elmondta azt is, hogy később a műsorvezető beismerte neki, hogy a kémprogramot férje laptopjára telepítette, abból a célból, hogy tudomást szerezzen arról, a férfi megcsalta-e őt. Az igazságügyi szakértő megállapította, hogy a kifürkészett adatok tárolására szolgáló FTP szerverre a Demcsák Zsuzsa tulajdonát képező laptopról - a gyanúsítotthoz köthető „dzsuzsa” felhasználói névvel - többször kapcsolódtak"– írják. Úgy tudják, a műsorvezető tagadta a bűnösségét, de nem élt panasszal a határozat ellen. A vádemelés elhalasztását megerősítette a Fővárosi Főügyészség szóvivője. "Az erről szóló határozat tartalmáról, annak indokolásáról tájékoztatás nem adható, azt a kerületi ügyészség az arra jogosultakkal közölte" – fűzte hozzá Bagoly Bettina. Demcsák Zsuzsa a Velvet megkeresésére nem kívánt nyilatkozni az ügyről, a TV2 szóvivője, Koltay Tamás pedig kérdéseinkre azt mondta, olyan üggyel kapcsolatosak, amik Demcsák Zsuzsa magánéletét érintik, nem pedig a munkáját. "Az ő joga eldönteni, hogy nyilatkozik-e ezzel kapcsolatban" – fűzte hozzá Koltay.

A műsorvezető tavaly októberben számolt be arról a nyilvánosságnak, hogy megromlott a házassága vállalkozó férjével, akitől kapcsolatuk során két gyermeke született. Röviddel ezután arról is beszélt Hajdú Péter Frizbijében, hogy menekült a férjétől, és az ügyben már rendőrségi eljárások is zajlanak.A férj ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága vádemelést javasol az ügyészségnek lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérlete miatt.

Facebook oldalunkon kommentelhet is.

Kövessen minket a Facebookon is!