Az Origo azt írja, az X-Faktorban megismert, expornós Krasznai Tünde a múltja miatt nem énekelhet a Parlamentben. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat szerint ugyanis aggályos, ha felnőttfilmekben szerepelt énekes is fellép a Parlamentben tartandó Gyermekkarácsonyon. Az RTL Klub pedig úgy látja, ha egy x-faktoros jelenléte nemkívánatos, akkor a többié is az.

Az Origo úgy tudja, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat attól tart, hogy konzervatív, vallásos vendégek (tanárok, egyházi személyek, szülők) között akad majd olyan, akinek értékrendjébe nem fér bele az, hogy egy expornós énekeljen a Gyermekkarácsonyon, így azt kérték a csatornától, hogy Krasznait semmiképp ne hívják el a fellépésre.

Az RTL Klub szerint viszont az X-Faktorban nem az az érdekes, ki honnan jött: „Fontosnak tartjuk, hogy nem különböztetjük meg a versenyzőket előéletük alapján: nem számít, ki volt ismert korábban, ki mit csinált, csak az a fontos, hogy itt és most hogy szerepel. Ahol az X-Faktor bármely szereplője nem kívánatos, ott az egész X-Faktor, annak összes szereplője is az. Ezért az idei karácsonyi ünnepségen nem tudunk részt venni. Sajnáljuk, hogy kérésükkel megfosztottak több száz szegény, hátrányos helyzetű gyereket attól, hogy személyesen találkozhassanak azokkal, akiket ezen az őszön valószínűleg a legirigyeltebb sztároknak tartanak, akik számukra példát mutathatnak, hogy érdemes nagyszerű teljesítményt nyújtani, mert azzal elérhetik céljaikat. Különösen fájó, hogy mindez pont egy olyan versenyző miatt történik, aki néhány évvel ezelőtt ugyanúgy ott ünnepelhetett volna, hiszen maga is szegény, hátrányos helyzetű gyermek volt." A lap a szervezetet is megkereste, ők így reagáltak: "Az NGYSZ sajnálattal tudomásul vette, hogy nem lépnek fel az RTL Klubos előadók."

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!