Ritkán foglalkozunk videoklipekkel, de Varga VIktor sztoriját nem hagyhattuk ki. A klasszikus Bonnie és Clyde történetet modern környezetbe átültető video nem elég, hogy 4 teljes napon és 3 éjszakán át forgott, Porschéval, Mustanggal, benzinkút-fosztogatással, octokopterrel és minden extrával, ami magában is szokatlan magyar viszonylatban, de hogy milyen megpróbáltatásokon vergődött át az énekes közben, az simán megér egy posztot.

Az történt ugyanis, hogy a második nap végén nekiálltak a legfontosabb jelenetnek, amelyben az Édes élet celebje megszabadult 8 hónapig gondosan növesztett, dédelgetett, szeretgetett szakállától, kicsit úgy, mint Demi Moore a G.I. Jane-ben. Különleges kamerával forgattak, amivel látványos lassítások produkálhatók, peregtek is szanaszét a szőrszálak gyönyörűen, minden résztvevő legnagyobb megelégedésére. A barátnője kezét végre megkérő Varga szomorú volt ugyan, amiért meg kellett válnia becses szőrzetétől, de a tökéletes sztori érdekében még erre is hajlandó volt.

Majd másnap reggel csörgött a telefonja, hogy van egy kis gond. Kiderült, hogy a filmművészetis brigád tagjai, akikkel a klipet közösen készítette, úgy adták vissza a kamerát a bérbeadónak, hogy elfelejtették belőle kivenni a kártyát, amire az előző esti jeleneteket rögzítették, így azok eltűntek. Arra a kérdésünkre, hogyan érezte magát, amikor szembesítették a hírrel, röviden így fogalmazott: „Kibaszott szarul. Szívrohamot kaptam”. Ott állt tehát Varga tanácstalanul, azt tudta, hogy nem várhat újabb 8 hónapot, hogy megismételjék a felvételt. Eszébe jutott, hogy az Édes élethez felvett anyagból kimazsolázott részletekkel pótolhatnák a kukázott nyersanyagot, de ez esélytelen volt. Némi tanakodás után a klipes csapat felajánlotta, hogy kerítenek számára egy maszkmestert, aki az emlékbe elrakott szakállát szálanként visszaépíti az énekes arcára, és újraforgatják a jelenetet. Mit volt mit tenni, több mint négy órát ült hát főhősünk a maszkosnál a Sztárban sztár egyik adása után, hajnali öttől pedig indult a következő menet, majd jött még két nap munka.

Ön észreveszi a kamut?

Így, hogy tudjuk, mi történt, és mire kell koncentrálnunk, észrevesszük az álszőrt, amikor a gyógyuló Cinthya Dictator ollóval nekiesik, de még nekünk is el kell ismernünk, a lehetőségekhez képest nagyon szépen megoldották a tragédiába forduló helyzetet.