Ön megnézné kopaszon a celebnőt?

A döbbenetes hírről, miszerint lángra kapott Bálint Antónia haja, a Blikk számolt be. A mostanában könyvével, és volt párkapcsolataival haknizó celebnő az Édes élet forgatásának egyik szünetében hajolt át egy asztal fölött, mikor a haja belelógott egy gyertyába, és egy pillanat alatt lángra kapott. A szörnyű balesetet nem is Bálint Antónia vette észre, hanem a stáb egyik tagja.

"A stáb egyik tagja kezdett el kiabálni, hogy lángol a hajam, de abban a pillanatban már én is láttam, hogy mi a helyzet. És persze éreztem is, hiszen iszonyatosan büdös lett körülöttem. Nagyon megijedtem, szerintem reflexből odakaptam a kezemmel, hogy eloltsam. De hirtelen nem sikerült, s akkor még inkább megijedtem. Majd két kézzel kezdtem el oltogatni, az már szerencsére sikeresnek bizonyult, és pillanatok alatt elaludt a tűz a hajam végén. Alig tudtam elviselni magam a nap további részében, annyira bűzlött a hajam. Folyamatosan éreztem azt az égett, perzselt szagot. Amint lehetett, megmostam, de még utána is sokáig éreztem azt a bűzt" – mondta Bálint Antónia a Blikknek.

De nem ez az egyetlen szörnyűség, ami a celebnővel történt, a Bors ugyanis úgy tudja, hogy Bálint Antónia könyve a heteken át tartó promózások ellenére se nagyon fogy.