Nyakunkon a karácsony, már úton a Jézuska és rotyog az étel a konyhában a karácsonyi ebédhez/vacsorához. Celebéknél is ez a protokoll, utánanéztünk a közösségi oldalakon, milyen menüvel készültek.

  • Erdélyi Mónikánál mi kerül hova? Hát "fűszeres gyümölcstorta az ünnepi asztalra". Kattintson ide a pöpec fehér tortáért, amit menő marcipándíszekkel ékített a séf! Persze Erdélyi sütött aprósütit is, meg tortákat halomra, dehát cukrász, ebben profi igazán. Itt megnézheti a többi műalkotást is.
  • Dukai Regina hétfőn fejezte be a "mézeskalács project"-et, itt megnézheti az eredményt. (Azt nem értjük, a tepsi bal felső sarkán milyen alak látható :( ) Viszont Dukai simán lehet, hogy otthon van épp, nemrég egy jóféle szalonnás-hagymás étkezés képét posztolta innen.
  • Eközben Horváth Éva sem marad le a versenyben, bár ő hendikeppel indult. "Készül életem első halászleve" – hirdette meg a gasztroforradalmat. Így néz ki a rotyogó halászlé á la Horváth, de itt a karácsonyfáját is megtekinthetik. Bónusz a random város karácsonyias főterét Godzillaként dúló Horváth-ról készült montázs.
  • Szabó Zsófi az utolsó forgatási napok után állt neki répás muffint készíteni napokkal ezelőtt. "A legjobb új érzés amit mostanában tapasztalok" – írta Szabó arról a sütihalomról, amit még ezen felül készített a hőn szeretett jóban rosszbanos stábnak.

Ha találunk még valami jót, biztosan befrissítjük a posztot!