Sokkoló hírt közölt ma reggel a Bors. A lap szerint Hódi Pamela (ha valaki nem tudná, Berki Krisztián gyerekének az anyja) egy plasztikai műtét sorozatot ajándékozott a pasijának, aki éppen külföldön van. 

A kérése állítólag az volt, hogy operáltassa magát Brad Pitté. Bár nehéz elhinni, hogy ezt komolyan gondolta volna, ráadásul van még egy csavar a történetben. Hódi kisasszony ugyanis egyáltalán nincs oda a nemrég ötvenedik születésnapját betöltő színésztől.

"Aki ismer, tudja, hogy nem szeretem azokat a férfiakat, akik hajasbabák, így számomra Brad Pitt sem álomférfi. De azzal, hogy átoperáltatja magát, Krisztián bizonyíthatja, hogy valóban szeret, olyannyira, hogy képes miattam hajasbabává változni. Persze véglegesen biztos nem hagynám, mert az ideálom Dwayne Johnson. Igaz, Krisztiánnak még ahhoz is sokat kellene változnia, hogy rá hasonlítson." - na akkor tegye fel a kezét, aki érti, mit is akar pontosan a kismama.

Berki, csak annyit tett hozzá a sokkoló hírhez:"  Viccnek is rossz, hogy Brad Pitt legyek!  Ettől függetlenül Pamela megnyugodhat: amint hazaérek Londonból, felkeresem a doktor urat. Aztán jöjjön, aminek jönnie kell!".

A plasztikai sebész szerint jó sok műtőasztalon töltendő idő vár Berkire, ha komolyan gondolja az esztelen ötletet." Krisztián képei és korábbi találkozásaink alapján le kell faragni az állából, szüksége lesz arcimplantátumokra, és legalább öt-nyolcezer hajszál beültetésére. A legnagyobb változást az orr átalakításával érhetjük el, egy keskenyebb, formásabb, karakteresebb orrot tudok elképzelni neki.  " -nyilatkozta a lapnak dr. Kárász Tamás, aki azt is elmondta, hogy orvosi szempontból Brad Pitt orra egyáltalán nem férfias.