Nincs még egy ilyen örömteli hír a ma reggeli sajtóban, mint Fekete Pákó szerelmi életének fellendülése, melyről a Bors adott hírt, ezen a kissé szürke és nedves reggelen. 

"Két szomorú karácsony után most vagyok először igazából boldog ember. A párommal néhány randi után rájöttünk, hogy egymásnak lettünk teremtve. Ő egy kedves, odaadó lány, aki állandóan figyel rám, és még a hasamról is gondoskodik. Ennél többet nem tudok róla elárulni, mert nincs hozzászokva a nyilvánossághoz, gyerekekkel foglalkozik, nem akar szerepelni" - részletezte a rapper a lapnak. Ráadásul a pár együtt is karácsonyozik, mi több, már össze is költöztek. A zenész egy laptopot és egy bőrtáskát kapott a lánytól, de ennél sokkal többet is : " De számomra az ő hatalmas szíve a legértékesebb dolog, amit valaha is kaptam. Csodás dolog érezni, hogy valaki ennyire szeret, és akiért én is ugyanannyira odavagyok" - vázolta a romantikus népi hős.   

Jó hír a rajongóknak, hogy végre vidám számot is írt az énekes és dalszerző. " A Szívemben  hull  a hó című klipemet a szerelmem ihlette, és küldöm minden magányos embernek" - vallotta be. 

Ha pedig meg akarja nézni a kedves tetovált hátát, kattintson!