Miley Talánbiszex Cyrus interjút adott a márciusban megjelenő Love magazinnak, és annyi érdekeset mondott benne, hogy már most szétküldözték a cikk részleteit a bulvársajtónak. A Daily Mail szépen összegereblyézte az itt-ott felbukkanó részleteket, amelyek alapján úgy néz ki, Cyrus idén nem a villantásaival, hanem az eszével kíván érvényesülni. Csak a lényeget mondjuk, úgy, ahogy Cyrus gondolta.

  • Beyoncé – aki két éve szülte meg gyerekét, Blue Ivyt –, elcseszte a testét a gyerekvállalással, és a karrierjével sem törődik annyira. [Végül is most adott ki egy lemezt titokban, amitől a fél világ megőrült, de mindegy.] 
  • Emiatt kialakul egy vákuum, amely magába szippantja a fiatal, új arcokat, „és ezt a piaci rést senki más sem tudja betölteni", csak Cyrus. „Én vagyok az egyetlen fehér énekesnő aki betöltheti ezt az űrt, aki képes rá". 
  • Beyoncé „tehetséges, de túl sokáig maradt ki a játékból", és itt az idő, hogy a fiatalok érvényesüljenek, mint ő maga. Merthogy a közönség vérfrissítést akar. 
  • „Megvan mindenem, a testem, ritmusom, a hangom. Egyszerűen én vagyok a legjobb."

 

Véleménye van? Ne tartsa magában!

Szerintem