Jane Seymour 62 – mindjárt 63 – évesen, most került a Closer magazin címlapjára, és bár egy kis retust biztosan ráeresztettek, az tény, hogy veszett jól néz ki. Szerintünk nem művileg karcsúsították ilyenné, legfeljebb a bőrét simítgatták el – a galériánkban látható, viszonylag friss képek valószínűleg önöket is meggyőzik majd, nézzék hát meg!

A négygyerekes angol színésznő a lapnak interjút is adott, amelyet a Daily Mail szemléz. Ebből kiderül, annyira büszke az alakjára, hogy szerinte most még jobban is néz ki, mint amikor 1973-ban Bond-lány volt. (Így.)

Állítja, tornázik, teniszezik, golfozik és úszik, ha pedig nem otthon van, gyalogol és fekvőtámaszokat nyom. Ha erősen süt a nap, kalapot visel, és sok vizet iszik, így védi a bőrét. „A lehető legegészségesebb szeretnék lenni, amíg csak lehetek. Nem diétázom. [...] Utálok bármit is megvonni magamtól. Ha tésztát eszem, csak meghagyom a felét."

Viszont plasztikáztatott már: ikerfiai 1995-ös születése után mellimplantátumokat rakatott be, volt egy kisebb szemráncplasztikája, és kipróbálta a botoxot. Utóbbit viszont sosem teszi többé, mert meggyőződése, hogy színészi munkájában eléggé gátolná a merev arc. Szerinte pont ezért kapós még mindig. 

Ön elhiszi, amit lát?