A Bors hétfőn reggel címlapon eresztette össze Radics Gigit és Nótár Maryt, igaz ez a catfight anniyra azért nem izgalmas, mint Hajdú Péter és Puzsér Róbert céltalan hadakozása.

És ön szerint?

A Bors szerint Radics Gigi sosem énekelne mulatóst, és bár nem szólta le a műfajt, a Sztárban sztárban is feltűnt Nótár Mary magára vette a dolgot. "Én egészen más zenei ízlésben nevelkedtem. Emlékszem, apukám még a salgótarjáni presszóban is Michael Jacksont játszott, nem pedig lakodalmas nótákat. Számomra a mulatós zene az Stevie Wonder és a hozzá hasonló nagy klasszikusok. Én ebben a zenei kultúrkörben találtam meg önmagam. Nem ítélkezem a lakodalmas zene felett, de nem is érdekel" – mondta Radics Gigi.

Nótár Mary pedig felhúzta magát, és üzent Radicsnak: "Annak ellenére, hogy én inkább a latin-pop-diszkó és világzene műfaját képviselem, a mulatóst tartom az egyik legbonyolultabb előadásmódnak a szakmában. Csak azok tudnak igazán jól nótákat előadni, akik a popzenében is jeleskednek. Üzenem Giginek, hogy próbálja ki, és majd rájön, nem is olyan könnyű ez a műfaj!"