Politikusokat, celebeket,és mindenféle fontos emberek számítógépét törte fel Guccifer - írja a Gawker a Smoking Gunra hivatkozva. A hekker többek között Steve Martin, Tina Brown, Kitty Kelley  adataihoz jutott hozzá, nem beszélve a lordok házának három tagjáról, a MetLife életbiztosító vezérigazgatójáról, és a román titkosszolgálat fejéről. Ám a dráma csak akkor következett, amikor kiderült, hogy a Downton Abbey sorozat 4. évadjának egyik forgatókönyve is meghekkelődött, jóval azelőtt, hogy adásba került volna. 

A hekker hozzáfért olyan bizalmas jelentésekhez, amit egy magán biztonsági cég készített. Az egyik ügyfél megbízásából felmérek például egy párizsi lakást, amit az ügyfél lánya szeretett volna kibérelni, amíg Franciaországban tanul. Az adatok kielemzése során arra jutottak, hogy Guccifer az email címek biztonsági kérdéseit felhasználva jutott be a postafiókokba, majd egyszerűen megváltoztatta azokat.

Guccifer szeret szivárogtatni, tavaly többek közt Candace Bushnell új regénye került fel a netre a hekkernek köszönhetően.