Scarlett Johansson David Letterman esti tévéműsorában vendégeskedett, ahol a Female First szerint arról is beszélt, milyen Párizsban élni. A színésznő francia vőlegénye, Romain Dauriac újságíró miatt költözött Franciaországba, és az nem kifejezés, hogy nem szimpatikusak neki a helyiek. 

Elmondása szerint a párizsiak borzasztóan udvariatlanok az utcán, úgyhogy már keménykedik gyaloglás közben, hogy ne lökjék fel. „Szeretek sétálni, de ez nagyon zavaró, mert az itteniek nem... Mármint New Yorkból jöttem, és szerintem emiatt vagyok remek járókelő. Ez egy csodálatos tánc az utcán... az utcai séta koreográfiája. Amikor megérkeztem [Párizsba], meggyőződésem volt, hogy ez egy ilyen vidéki város, ahol nem tudják, hogyan kell gyalogolni, az emberek egyszerűen nem sétálnak errefelé."

Azt hihetnék, nem lehet tovább ragozni a jól sétálás kérdését, de most jön a csúcs!

„Összevissza mennek! És az, hogy nekem jönnek... Szóval most már messziről figyelem őket. Nagyon agresszív lettem az emberekkel. És nem érdekel! Az isten szerelmére, szuperhős vagyok, vagy mi [a Bosszúállókban alakított karakterére célzott ezzel]."

Végül azt is sérelmezte, hogy úgy általában is mennyire udvariatlanok vele a franciák. „Persze amikor megérkeztem, nem volt olyan érzésem, hogy a párizsiak udvariatlanok, csodálatosnak tartottam őket. Na ez azelőtt volt, hogy letelepedtem, aztán az emberek rájöttek, hogy ha már nem megyek sehova, borzasztóan udvariatlanok lehetnek velem." Egyébként szeret ott élni, csak egy idő után „lekopik a cukormáz, és amiről korábban azt hitted, hogy elbűvölő, arról kiderül [hogy idegesítő]."