Már tényleg nem kell sokat aludni ahhoz, hogy megint kinevethessünk egy rakás magából kikelt fiatalt akár naponta is, hiszen vasárnap este indul a Való világ hatodik szériája. Az eddigiektől eltérően most nem lesz vacakolás a beszavazásokkal, hanem a csatorna választotta ki azokat a szerencséseket, akik hónapokon keresztül parádézhatnak a villában a már appon leadott szavazatokért. Már képek is vannak az első hat emberről, akikről talán hamarosan kiderül, hány pornófilmben szerepeltek, de közülük kerülhet ki a vidéki diszkók aktuális sztárja is. Nézzük a felhozatalt csak röviden:

  • Aurelio Svájcban nevelkedett, szerinte az élete egy olyan film, aminek minden egyes fázisa könyvbe illő. Leginkább a szexet és a focit szereti, és szeretné megdugni az előző szériából Seherezádét
  • Zsolt bokszolni imád, szókimondó, makacs, és szerepelni akar.
  • Simon a kinti világ elől menekülne a villába, költő akar lenni, és idegesíti, ha valaki okosabb nála. Győzni akar.
  • Alexa elképesztő meglepetésként műsorvezető akar lenni, és bármire képes azért, hogy nyerjen. Saját bevallása szerint is hisztis.
  • Iza leginkább modellként dolgozik, de igazából szupermodell akar lenni, amihez valamiért a Való világot gondolja ugródeszkának. Ha ideges, márpedig sokszor az, akkor irritálóvá változik a hangja.
  • Charlotte egy igazi polihisztor: aerobikedzőnek készül, de nem zárja ki, hogy színész vagy énekesnő lesz. Mostanáig Németországban élt, de a valóságshow miatt nagy szerencsénkre hazaköltözött.