"Milyen jó h az egész Ország velem foglalkozik!Csak írd be a google be h vvbéci örül a bankrobbantásnak:D Hülye firkászok, és egy irányba menni birkák, van mit kiforgatni GRATULÁLOK! By: a nap tuskója.... ja neeem Inkább paraszt!!!!" – írta ki magából sértődöttségét a Facebook-oldalán VV Young G Béla, aki hétfőn szerezte meg a nap tuskója címet azzal, hogy lelkesen üdvözölte a hajnali budapesti bankrobbantást. Délelőtti örvendő posztja után egy fotót is közzétett magáról, amint kábelekbe tekerve fekszik a földön. A kép mellé annyi írt: "Fogjatok le mert felrobbanok! :D:D"

Akadt olyan hozzászóló, aki azt írta: biztosan feltörték VV Béci Facebookját, hiszen ő nem ilyen bunkó, hogy egy robbantásnak örüljön. "Ne hogy már én legyek a bunkó!mind külföldi cég, egyik se magyar!" – válaszul erre ezt írta kommentben VV Béci.

A nap eseményeire Vujity Tvrtko is reagált a Facebookon. "Most olvasom, hogy van aki örül annak, hogy bombát robbantottak egy budapesti baknál. És van, aki gratulált is ehhez a tetthez. Ritkán fogalmazok radikálisan, most megteszem: aki ehhez gratulál, az idióta! Szégyellje magát!" – rótta meg az érintetteket a műsorvezető.