18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Simon kötözött pöccsel zuhanyzott Alexa bugyijában

2014.01.15. 22:42 Módosítva: 2014.01.15. 22:53

Miért van madzag a pöcsén?

 • 5268
  Mert hülye
 • 637
  Hogy nagyobb legyen a vértől

Elképesztő, de a legjobb jelenet kimaradt a mai Való világból: a valószínűleg tényleg gyakorló elmebeteg Simon úgy döntött, hogy Aurelióhoz hasonlóan bemutatja testi adottságait. Neki közönség sem kellett a bulihoz, egyszerűen a fürdőszobában kapta le ruháit, megvillantva egy a farkán teljesen érthetetlen indokból jelen lévő madzagot, majd Alexa fürdőruháját felvéve beállt a zuhany alá, összehozva ezzel a tökéletesen öncélú majomkodást. Alább megtekintheti az egykori orvostanhallgató pöcsét, illetve azt, hogyan tuszkolja bele a fürdőruhába. Érdekes, hogy eddig már két férfit is megtekinthettünk teljes szépségében, ezzel szemben az állandóan dugni akaró nők még mindig csak bikiniben finomkodnak.

Őszinte kiborulás ez?

 • 2655
  Nem, ezt meg lehet játszani
 • 1212
  Igen, ezt nem lehet megjátszani

Nem mellesleg megtekinthettük ma a VV6 első igazán durva drámáját, egyben legőszintébb pillanatát is akkor, amikor Simon bevitt egy pókot háziállatként a villába. Itt valami elszakadt Aurelióban, és az egy nappal korábban még vígan pöcsöt lóbáló férfi annyira kiborult, hogy először ordítva ölte meg a pókot, majd elbőgte magát, és bement a szobába, hogy aztán Zsolt igazi bromance-hangulatot teremtve megvigasztalja, ezt a fékevesztett kiborulást is megtekintheti szerencsére. A végén még megemlítenénk, hogy beköltözött a VV-k történetének harmadik Lacija is, aki társaihoz hasonlóan nagyon sokat akar dugni, leginkább nőkkel.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!