A ma esti Való világban végre elkezdődött a keményebb ellenségeskedés: Alexa egy aljas senkinek tartja Zsoltot, amiért az beleköpött Simon kendőjébe, majd kidobta. Ezen annyira összevesztek a lányok, hogy a Zsolttal lógó Izát Charlotte egyszerűen az álnok kurva szóval jellemezte. Szerencsére ott volt a magát terapeutának képzelő Laci, aki rendet tett az ellenségeskedésben. Zsoltot mellesleg Józsi sem szereti, ő magát ajánlotta be Aureliónak barátként helyette, mert Zsolt buta. Ebből ki is jött az új megabarátság: Gyúrós Józsi és Csodabogár Simon, ugyanis Józsit butának tartják, Simont meg normálatlannak. Józsi meg is ígérte, hogy szerez nőt Simonnak! A műsor eddigi legszürreálisabb bromance-szét meg is lehet már tekinteni szerencsére.

Idő közben az is teljesen egyértelművé vált, hogy a VV6 slágere az Aurelio által csúcsra járatott helikopterezés, ami ugye a pöcs propellerszerű lóbálását takarja. Ezúttal egymás parodizálása közben Alexa próbálta ki, de sajnos nem Aurelio farkát lóbálta, hanem egy kitömött zokniból csinált magának strap-on dildót. Mi már alig várjuk az első házibulikat, amin csoportos helikopterezést csapnak a részeg fiatalok!

Vannak új játékosok: ma Viki költözött be, aki azért különleges, mert a többi szereplővel ellentétben ő nem azt emelte ki a bemutatkozásában, hogy szereti a szexet, hanem hogy szeret veszekedni. De bemutatkozott Teo is végre, aki azért költözött be, mert hajóra nem tudott menni dolgozni, de itt is be van zárva. “Teofíliában életem egyetlen teafilterét megmártogatnám az amfórába” - mondta Teodóráról Simon, aki ezek után biztos nagyon fog örülni, ha majd meglátja Teo meztelen zuhanyzását.