Valószínűleg a VV6 készítői is érezték, hogy szombat este 10-kor tényleg nem érdemes ellőni túl sok patront, ezért komoly újdonságokat nem mutattak be, új beköltöző már nem volt csak tovább mélyítették a korábban már bemutatott kapcsolatokat. Persze most is az a kérdés, hogy mikor dugnak már végre, és boldogan állítjuk, hogy egyre több esély mutatkozik erre.

Valamiért mindenki Bevállalós Teót akarja felszedni, különösen Aurelio, aki konkrétan mindenkire féltékeny, aki hozzászól a biszexuális lányhoz. Először Józsit kezdte el utálni, amiért az elmagyarázta a világ dolgait neki. A vonzalom egyébként jelenleg egyoldalúnak tűnik, ugyanis Teo nem tartja igazán esélyesnek, hogy bármit is kezd a pöcshelikopterezéssel örökre egybeforrt nevű srácot. Azt viszont megtudhattuk, hogy Teo nagyjából húsz pasival dugott eddig, arról nem tud adatokat, hogy hány lánnyal, és nagyon valószínű, hogy nem fog maszturbálni a villában, a nők közül pedig Alexa jön be neki a legjobban. A közben a biztonság kedvéért Lacira is féltékenykedő Aurelio viszont egyre szerelmesebbnek tűnik, legalább is erre utalt nagy vallomása: “Merevedéssel kelek, merevedéssel fekszek.” Érdekes, hogy Aurelio egyedül Alexára nem féltékenykedett, pedig maga Alexa is megemlítette, hogy lehet, hogy felszedi Teót.

A készítők amúgy így hat nap elteltével már nagyon szeretnének valami vad erotikát is látni pár kósza meztelenkedésen túl, ezért aztán próbálják kicsit szugerálni az emberbe, hogy itt bizony a 18+-os tartalom nem véletlenül van. Fel is került a Laci és Teo meztelen kalandja a fürdőszobában című videó, amiből nyilván mindenki valami vadulásra gondol, pedig hát a valóság összefoglalva sajnos ez volt itt alul.

Nem ez az egyetlen drámai szerelmi háromszög ám: Zsolt leginkább a szőke hajú, tehát a többiektől végre megkülönböztethető Dorkával szeret lógni, ellenben “szupermodell akarok lenni” Iza nagyon szeretne több időt tölteni Zsolttal, ami miatt természetesen féltékeny Dorkára. “Nem akarom, hogy senki tudja a problémámat” – hárította el a vigasztalásokat a maga jó stílusában.

És ha ez még nem lenne elég, ott figyel egy harmadik románc is: Simon bevallotta a tegnap beköltözött Vikinek, hogy tetszik neki Charlotte. Talán ő is beleférne abba a nagyjából 500-as klubba, aminek tagjai már dugtak Charlotte-tal.

Elmondaná a véleményét?

Kövessen minket a Facebookon is!