Cassandra Lynn Hensley egykori playmate, akit a héten holtan találtak, a TMZ forrásai szerint kokaint és alkoholt fogyasztott, mielőtt meghalt volna. Holttestére egy fürdőkádban bukkantak.

A nyomozást jól ismerő informátoruk szerint Hensley január 14-én Los Angelesbe utazott, hogy egy celebfotóssal találkozzon. Már akkor nem érezte jól magát, amikor a gépe éppen csak leszállt. A meg nem nevezett fényképész először néhány próbafelvételt készített, majd a délutáni órákban megcsinálták a fotókat. A nő azonban továbbra sem érezte jól magát. 

Ezután hazamentek a fotóshoz, és vad bulizásba kezdtek. A TMZ értesülései szerint a fényképész vallomást tett a rendőröknek, amelyből kiderül, hogy szexeltek, és nagy mennyiségben fogyasztottak kokaint, illetve pezsgőt. A buli éjjel 11 körül ért véget.

Másnap kora reggel a fotós felébredt, kiment a fürdőszobába, és látta, hogy a padlón áll a víz. A fürdőkádhoz ment, megtalálta a halott nőt, és megpróbálta szájból szájba lélegeztetni, de hiába.

Los Angelesben amúgy rengeteg celebfotós él, közülük Terry Richardson a legismertebb. A honlapját böngészve nem találtunk olyan képet, amelyet Hensleyről készített volna.

Update: egy kedves olvasónk vette a fáradságot, és elküldte nekünk ezt a képet, amelyen a playmate és a fotós együtt látható, tehát biztosan ismerték egymást. A fotón látható harmadik személy Leanna Decker, szintén playmate, aki kitwittelte ezt a tavaly szeptemberben készült képet.