Nemrég megemlékeztünk Jen Selterről – a 20 éves amerikai nő arról híres, hogy rettentően kerek seggéről rengeteg képet tesz ki az instagramra, és ezt csaknem másfél millió ember követi. 

A Gawker most talált egy videós interjút a lánnyal, aki elmondta a saját testével, illetve az őt övező érdeklődéssel kapcsolatos gondolatait. Íme, a videó, alatta összefoglaljuk a lényeget, ha nem lenne kedve megnézni.

  1. Selter igazán meglepőnek tartja, hogy sokan követik az instagramját. Amelyre többé-kevésbé kurvás fotókat pakol ki a fenekéről, illetve teste egyéb részeiről. 
  2. Szerinte az oldala nem is annyira a fenékről szól, mint inkább az edzőterembe járásról, amire mindenkit motiválni szeretne.
  3. Bár ő már sajnos nem nagyon mehet ilyen helyekre, mert mindenki felismeri, és nem hagyják edzeni. (Igen, a fenekéről ismerik fel.) Őrület, de nem szereti, ha figyelik.
  4. Folyamatosan kapja a reklámfelkéréseket, úgyhogy kilépett az állásából, és egy nemzetközi márkát szeretne alapítani. Hogy mit akar eladni, az rejtély. 
  5. Amikor megtudta, hogy Rihanna is az instagramos követői között van, „a világ legboldogabb lányának" érezte magát, mert ha valaki ennyire tehetséges követi, akkor biztosan jól csinál valamit. 
  6. Szeretne mindenkit motiválni, az egész világon.