BRÉKING: Berkinek egy hónapig biztosan nem fog felállni

2014.01.20. 08:02

Az Édes élet alfahímje arra vállalkozott, hogy átússza a fagyos Dunát, ahol remélhetően a fogát nem, de a férfiasságát egy időre biztosan otthagyja, tudtuk meg a nap legszomorúbb hírét a Borsból.

"Ha Krisztián átússza velem a nulla fokos Dunát, biztosan lesznek szexuális problémái" – fest szomorú jövőképet Schirilla György, az ősmacsó felkészítő edzője, aki 1999 óta minden évben megküzd a fagyos Dunával. "A sejtek, különösképpen azok, amelyek a férfiasságot biztosítják, ilyen hideg vízben megrongálódnak. Olyannyira, hogy ha odakerülne a sor, a sejteknek sajnálatos módon fogalmuk nem lesz, hogy mit kéne csinálniuk. Az agy jeleire nem reagálnak, így a szexuális gondolatoktól sem lesz odalent változás. Egy szó mint száz: lehet, hogy amikor Krisztián együtt szeretne lenni Pamelával, a cerkája csütörtököt mond. Ez az állapot egy hónapig is eltarthat!" – fokozta a tragédiát Schirilla.

Fogalmunk sincs, hogy egy ilyen férfiállat, mint az önök szerint stílustalan Berki hogyan éli meg, ha egy hónapra búcsút kell intenie a dugásnak. Mindenesetre alig várjuk már, hogy az elkövetkező hetekben az egész ország egy emberként tapadjon a tévék képernyőjére, azzal a kínzó gondolattal: "Ma végre újra feláll Berkinek?" 

Ha nem állna fel neki, akkor se búsuljanak, kapcsoljanak az RTL2-re. Ott minden este garantáltan belefuthat az összes csodába, amit Berki és nője egy darabig kénytelenek lesznek nélkülözni.

Így készül Berki az egy hónapos impotenciára.
Így készül Berki az egy hónapos impotenciára.