Az Édes élet alfahímje arra vállalkozott, hogy átússza a fagyos Dunát, ahol remélhetően a fogát nem, de a férfiasságát egy időre biztosan otthagyja, tudtuk meg a nap legszomorúbb hírét a Borsból.

"Ha Krisztián átússza velem a nulla fokos Dunát, biztosan lesznek szexuális problémái" – fest szomorú jövőképet Schirilla György, az ősmacsó felkészítő edzője, aki 1999 óta minden évben megküzd a fagyos Dunával. "A sejtek, különösképpen azok, amelyek a férfiasságot biztosítják, ilyen hideg vízben megrongálódnak. Olyannyira, hogy ha odakerülne a sor, a sejteknek sajnálatos módon fogalmuk nem lesz, hogy mit kéne csinálniuk. Az agy jeleire nem reagálnak, így a szexuális gondolatoktól sem lesz odalent változás. Egy szó mint száz: lehet, hogy amikor Krisztián együtt szeretne lenni Pamelával, a cerkája csütörtököt mond. Ez az állapot egy hónapig is eltarthat!" – fokozta a tragédiát Schirilla.

Fogalmunk sincs, hogy egy ilyen férfiállat, mint az önök szerint stílustalan Berki hogyan éli meg, ha egy hónapra búcsút kell intenie a dugásnak. Mindenesetre alig várjuk már, hogy az elkövetkező hetekben az egész ország egy emberként tapadjon a tévék képernyőjére, azzal a kínzó gondolattal: "Ma végre újra feláll Berkinek?" 

Ha nem állna fel neki, akkor se búsuljanak, kapcsoljanak az RTL2-re. Ott minden este garantáltan belefuthat az összes csodába, amit Berki és nője egy darabig kénytelenek lesznek nélkülözni.