Az örökifjú VV Laci (L. L.) nem tudjuk, meddig marad a villában, de az biztos, hogy áprilisban a Szombathelyi Járábíróság elé kell állnia, ugyanis okirathamisítással vádolják.

A Való világ játékosának nem ez az egyetlen bírósági ügye, a Szombathelyi Törvényszék 2012. május 10­-én 4 év börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra, gazdasági társaság vezető tisztségviselője foglalkozástól eltiltásra, és 25 554 803 Ft értékben vagyonelkobzásra ítélte.

Mindezt azért, mert VV Laci korábban, a Napfény Lakópark Kft egyik tulajdonosaként vállalta, hogy felépít egy lakóparkot Szombathelyen, ami meg is épült, de hamarosan egyre több feljelentés érkezett a Kft két tulajdonosa ellen. A nyugat.hu értesülései szerint a kivitelező el nem végzett munkákat számlázott le a beruházónak, árat is emelt, és szép sorban eltűntek a leendő vevők befizetett előlegei. L. L. volt az, aki a lakásokra vevőket szerzett, és ő is szedte be tőlük a pénzt. A valóságshow játékosa ellen a vád folytatólagosan, üzletszerűen, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás bűntette volt. 

A Szombathelyi Törvényszék a Velvetet arról tájékoztatta, L.L. a büntetés enyhítéséért fellebezett. Végül az örökifjú szereplő úgy úszta meg a börtönt, hogy a Győri Ítélőtábla az ítéletet hatályon kívül helyezte, és az elsőfokú bíróságot új eljárás lefolytatására utasította. Ennek a tárgyalása, párhuzamosan az okirathamisítási ügy tárgyalásával szintén 2014 tavaszán várható. A végzés ellen VV Laci ügyvédje fellebbezett.