Ritkán látott botránylavinát indított tavaly a nimfomán egykori úszónő, Szepesi Nikolett könyve megjelenésével, a fél sport- és celebvilágot berántva mocskolódásába. Az érintettek nagy része, úgy tűnik, elengedte már a témát, de egy valaki a mai napig is képtelen túltenni magát a történteken. Bacsa István exmasszőr, aki azóta is tagadja, hogy tapogatta, nyalogatta volna a kislányokat, ennek ellenére rendőrségi nyomozás lett a vége, ami most lezárult. Közben a gyúró szerette volna feljelenteni Szepesit, de bánatára tehetlen az ügyben, mert konkrétan nem került leírásra a neve az Én, a szexmániás című bulvárponyvában.

"Az ügyvédem elmagyarázta, hogy mivel ez a senkiházi nem mondta ki és nem is írta le a könyvében a nevemet, nem mehetünk a bíróságra. Engem mindenki szeretett, hetvenéves koromban még masszíroztam. De Szepesiék mindent leromboltak. Akármit csinálok, egy nagy rakás sz...r az életem. Köpdöstek az utcán, pedig semmit sem csináltam" – kesergett a Blikknek.

"De most nagyon örülök, hogy vége van. Talán ezek után már nem úgy néznek majd rám az emberek, mint egy véres rongyra. Lehet, hogy valaki annak idején csinált olyasmit, amit Szepesiék állítottak, de az nem én voltam, Isten bizony. Mégis engem tettek tönkre. Nincs rá jobb szó: ki...sztak velem, na."