Rettentő izgalmas hírrel örvendeztetett meg minket a Bors ma reggel, csak azt sajnáljuk, hogy túlzottan ködösen fogalmaznak. De megértjük, csúnya vége a meggondolatlanul leírtaknak ilyen helyzetben, úgyhogy mi is inkább csak idéznénk a történetet. "Látszólag egyszerű az ügy: mobiltelefon-lopásról van szó. A Bors információi szerint azonban a rendőrség látókörébe egy hazai híresség került az esettel kapcsolatban... Egyelőre nem állíthatjuk: máris bizonyítható, hogy a kereskedelmi csatornán és bulvárlapokban hétről hétre szereplő hírességnek köze van az okostelefon eltűnéséhez. Egy dolog azonban biztos, az eddigi információink szerint ő lehet majd a gyanúsított."

"A budai bevásárlóközpontban van biztonsági kamerarendszer, sőt abban az üzletben is, ahol a lopás történt. Ezzel a celebbel kapcsolatban a környéken már többen azt beszélik, hogy máskor is történtek gyanús dolgok körülötte. Vannak, akik szarkának becézik, s állítólag néhány üzletbe már be sem engedik őt errefelé" – hivatkozik a napilap egy névtelen informátorra, mint ilyenkor általában.

"Ha bebizonyosodik, hogy a mobil eltűnéséhez valóban köze van a hazai hírességnek, lehet, a bírságnál sokkal jelentősebb veszteség éri a jövőben. „Tolvajként” ugyanis feltehetően kevés televíziós munkát és egyéb felkérést hozna számára a celeblét" – összegzik a tanulságot.

Alig várjuk a folytatást!