Tegnap találtunk egy A pina a 2014-es év lelke című videót Puzsér Róberttel a főszerepben, de nem értettük, mi a fene akar ez lenni. Képzeljék, mára sikerült megfejtenünk! Most már biztosan tudjuk, hogy a Viasat hibája!

Szerintük a világ címmel indítja útjára a csatorna február elsején az új műsort, amiről ezt tartották fontosnak közölni a világgal: "A műsor szereplői olyan hétköznapi, de kitalált hősök, akiket mindannyian jól ismerünk a sarki közértből, a villamosról, vagy éppen saját környezetünkből. Karaktereiken keresztül megszólal a városi vagány (Janklovics Péter), ránk csodálkozik az Oroszországból „importált” menyecske (A címlaplányban megismert Aljonka), elégedetlenkedik a kisnyugdíjas (Pásztor Erzsi), elpoénkodik rajtunk a két székely srác (Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs) és mindenkit kioszt a megmondó (Puzsér Róbert). Megnyilvánulásaikból egy kicsavart, ám humorral teli magyar-magyar lexikon áll össze, ami görbe tükröt állít elénk, humoros, könnyed formában. A csattanóktól és beszólásoktól sem mentes monológokkal a nevetés mindenkinek garantált." 

Ezek alapján egyelőre nem tudjuk elképzelni, hogy a műsor átvehetné a szívünkben azt a trash mocskoknak fenntartott fontos helyet, amit épp a Való világ – Édes élet – Éjjel-Nappal Budapest szentháromság birtokol. De nem zárkózunk el, látunk benne lehetőséget, hogy legalább olyan minőségi szórakozást nyújtson, mint nevezett társai.