Laci lesz a VV6 első párbajozója

2014.01.26. 22:10 Módosítva: 2014.01.27. 09:33

Megtörtént a VV6 első kiválasztása, amin eldőlt, hogy melyik játékos került nagyon közel ahhoz, hogy kiessen a játékból. Mivel a jelölések végére három embernek is két jelölése lett, ezért a heti villamesternek, Aureliónak kellett eldöntenie, ki megy párbajozni a Zsóti-Teó-Laci trió közül. Ő pedig Lacit választotta ki, majd elbőgte magát. Laci sztoikus nyugalommal fogadta a döntést, hiszen tudta, hogy Aureliónak a csajok a fontosabbak. Szerdán dől el, hogy kit hív ki Laci a jövő hétvégén várható kiszavazásra.

Aurelio sírt, Laci nyugtatott.
Aurelio sírt, Laci nyugtatott.

Így történt a jelrakás

Charlotte Zsófit, Aurelio Simont, Simon Aureliót, Iza Zsoltot, Laci Krisztiánt, Dorka Lacit, Józsi Izát, Zsófi Charlotte-ot, Zsolt Teót, Teo Zsófit, Krisztián Lacit, Viki pedig Teót zavarná ki a villából. Az indokok általában annyiból álltak, hogy a tőlük legtávolabb álló emberre akartak jelet rakni.

De volt egy összefoglaló is, leginkább a három alakulóban lévő love story köré építve. Simon előbb egy igazán nagyszabású installációval kedveskedett szívszerelmének, amitől a nő természetesen nagyon meghatódott, mert szívből jött. Charlotte és Simon gyors mézeshetei később véget ért, az eljegyzést 13 nap alatt tervezgető pár összeveszett. Az ok egyszerű volt: Simonnak is leesett, hogy az 500 férfijával menőző nő minden lakótársánál bepróbálkozott szinte, mielőtt rájött, hogy Simonra vágyott mindig. Aztán nagy nehezen kibékültek, a végén dugtak is egyet, ezt mindenki végig is nézte.

Simon műalkotása.
Simon műalkotása.

Reggel Aurelio is készült valamivel Zsófinak: letolta a gatyáját neki. Cuki Zsófi később mondta, hogy még ismerkednek, úgy tűnik, neki nem elég három nap.

Aurelio kedveskedése Zsófinak.
Aurelio kedveskedése Zsófinak.

Le ne maradjanak a harmadik nagy csajozásról! Zsolt Dorkát akarta egy reggel igazán ízes tréfával örökre magába bolondítani, ezért összepaprikázta a cigijeit. Dorka nagyon értékelte a viccet, és mivel a sztori alatt megható, zongorás zene szólt, ezért happy end lett a végeredmény. Később együtt zuhanyoztak, itt Zsolt nagyon szerette volna leköpni Dorkát. “Ezekre a morbid bunkó poénokra nagyon vevő, én is szeretem az ilyeneket” – vallott érzéseiről Zsolt.

vlcsnap-2014-01-26-20h46m25s242.png

Ez történt még

  • Iza közölte mindenki előtt, hogy ő sehogy sem néz Zsoltra. Pár napja némi pia után ez még tökre nem így volt. Valójában persze nem bírja elviselni azt, hogy előtte zajlik a romantika, éjszaka hisztizett is egyet a biztonság kedvéért.
  • Visszatért a szabadságáról Lilu, most már nem csak Istenes Bence parádéját hallgatjuk műsorvezetés címén. Istenes fiataosnak szánt jófejkedése helyett ő az álmos osztályfőnök figuráját hozta, aki mellesleg utálja az osztályát.
  • Zsófi lebutázta Charlotte-ot, ami miatt Simon közölte, hogy lefejeli. Erre Aurelio közölte, hogy letépi Simon fejét. A vitát Krisztián zárta le a szokásos bölcs stílusában: “Szerintem itt mindenki buta”  – jegyezte meg komoly éleslátással.
  • Egy névtelen szavazáson kiderült, hogy Charlotte-ot és Lacit tartják a legnagyobb színésznek a lakók. Meg is sértődtek mindketten: 

Elmondaná a véleményét? Tegye meg nálunk!

Kövessen minket a Facebookon is!