Madonna olyannyira elment az idei Grammy-díjátadóra, hogy fellépett, noha ezzel minden szempontból komoly nehézségei akadnak. Az énekesnő egy ideje mankóval jár, mert egy buli hevében megzúzta az egyik lábcsontját – a fájdalom pedig vasárnap estére sem múlt el, úgyhogy Madonna öltönyös-sétapálcás szettekben nyomult. Így érkezett meg, a fiával.

A művésznő megjelenése nemcsak azért érdekes, mert plasztikáztatott arcán rettentően látszik már a kora – erről alábbi galériánkban is meggyőződhet – hanem mert a ruházata, jellege folytán, számos létező és fiktív személyt idézett, például Karl Lagerfeldet és Diane Keatont. Erről itt győződhet meg.

És mielőtt a világ aljasnak kiáltja ki azt, aki fanyalogni mer a történtek láttán: a lábsérült Madonnát senki sem kötelezte, hogy tűsarkúban illegjen a Grammyn, mégis megtette. És ha nem próbálna meg annyira fiatalnak tűnni (photoshoppal és plasztikáztatással), nem lenne akkora a kontraszt a valóság és az álmai közt. (Azért illett volna hajat is festetni a nagy este előtt.)