17 millió forintot követel Bálint Antónia a volt párjától. Állítása szerint Földesi-Szabó László egy rövid időre kérte kölcsön az összeget tőle, de már több mint három éve „elfelejti visszaadni", írja a Blikk. Mivel Földesi épp sikkasztásért és vámcsalásért tölti börtönbüntetésért, az elszánt Bálint a börtönbe küldi majd a fizetési felszólítást ügyvédje javaslatára, nehogy elévüljön a követelés, aztán Bálint ott maradjon pénz nélkül.

„Laci sok pénzt költött rám, amihez előző kapcsolataimban nem voltam hozzászokva. Ezzel is azt az érzést erősítette bennem, biztosítani akarja számomra azt az anyagi hátteret, amire minden nő vágyik egy párkapcsolatban" – olvasható Bálint tavaly megjelent könyvében.

"Laci pillanatnyi pénzzavarra hivatkozva Toncsi eladott lakásának árából kölcsönkért 17 milliót. Antóniában fel sem merült, hogy nem adja majd vissza a pénzét, hiszen rendszeresen látogatta a kislányukat, támogatta őket" – kotyogta ki Bálint egyik barátnője. "2010 nyarától hirtelen más lett Laci. Toncsi arról panaszkodott, hogy elhidegült tőlük. Nem akarta tovább fizetni a kis családja lakásának bérleti díját sem. Pedig a kölcsön átvételekor azt ígérte, hogy amíg adóssága miatt nem tud új otthont vásárolni magának Toncsi, addig a lakbérét is állja" – folytatta a szomorú beszámolót.

Bálint röviden ennyit fűzött a témához: "Babika nem nélkülöz semmit, de sokkal többet kaphatna, ha az apukája nem teszi ezt velünk. Nem szeretném, ha nyilvánosság előtt zajlana ez az ügy, a bíróság döntésében bízom." Szorítunk neki, hogy a nyilvánosság kizárásával tudja intézni ezt a kínos ügyet, éppen ahogy az egyéb kínos ügyeit is a nyilvánosságtól távol szokta bonyolítani.

Szintén a Blikkből tudtuk meg, hogy nincs egyedül a behajtósdival Bálint Antónia, ugyanis Gáspár Győző is bíróság elé vitte hasonló történetét: a showman egy korábbi barátját perelte be, akinek állítása szerint ötmillió forintot adott kölcsön, de csak hármat kapott vissza. Most a maradék kétmilliójáért harcol. Úgy tűnik, ez egy ilyen nap.