Elmaradt az ígért sztárdömping Zámbó Jimmy szokásos januári emlékkoncertjén, derült ki a Borsból. Az évek óta megrendezett gálára a Zámbó család mindig számtalan zenészt, énekest hív meg, az emlékkoncert elmaradhatatlan szereplői Koós János, Zalatnay Sarolta vagy Győzike, de a szombat esti koncerten nem találkozhattak velük a rajongók.

Sőt, az estek állandó háziasszonya, Bálint Antónia sem volt jelen, amit Zámbó Marietta azzal magyarázott, hogy a műsorvezető lebetegedett. A Király testvérének elmondása szerint ugyanez történt sajnos több fellépővel is, de hogy pontosan kik maradtak otthon, nem nevezte meg.

Bálint betegségre hivatkozva mondta le a szereplést, később viszont már egészen máshogy nyilatkozott a lapnak. "Nem vállaltam el, mert nem akartam. Több oka is volt. Az egyik az, hogy Zámbó Árpy korábbi hazugsága, miszerint valaha közünk volt egymáshoz, nagyon kellemetlen helyzetbe hozott engem. Kikérem magamnak! A másik okról nem akarok beszélni" – háborgott.

Győzike, aki néhány év kihagyással szinte az összes emlékkoncerten fellépett, valóban igazoltan hiányzott. Az estét a MÁV Kórházban töltötte, mert kificamította a lábát. Koós János viszont elég meglepő magyarázatot adott, amikor utol­érte a napilap. Az énekes először azt mondta, nem ért rá, mert máshol volt fellépése, majd mikor rákérdeztek, hogy hol szórakoztatta a nagyérdeműt, már egész mást válaszolt. "Más miatt nem értem rá, családi okok miatt, több száz kilométerre voltam" – magyarázta nem túl következetesen.

A ma reggeli Mokkában vendégeskedett a Zámbó-klán három férfija, Tihamér, Árpád és Krisztián, akik arról igyekeztek meggyőzni az általában kíméletlenül kegyetlen Kárász Róbertet, hogy bizony azért nem találkozhatott a művház (ami egyébként egy munkásotthon) közönsége sztárokkal, mert ők nem hívtak sztárokat. Ők így akarták. Nem máshogy, pont így!

Nagyon várjuk a történet további alakulását, mert Zámbóékat ismerve nem hagyják annyiban.