Csodálatos ilyen boldog hírekre ébredni: tegnap reggel Éden Szandra terhességével kapcsolatban derült ki az az örömteli részlet, hogy a kedves kismama (aki egyébként nemrég, 22 hetesen ismerte fel terhességét) arra is rájött, ki lehet gyermekének apja. Ma pedig VV Annamari áldott állapotáról értesülhettünk, pedig korábban azt mondták neki az orvosok, soha nem lehet gyereke!

A Való világ 5 fura nője, Néma Annamária olyannyira kerülte a nyilvánosságot prostibalhéja óta, hogy külföldre menekült dolgozni. Ott ismerte meg interneten keresztül itthon élő, magyar barátját, akivel sokáig nem tudtak találkozni, de nyáron végre összejött a randi: "A születésnapján állt elém, hogy meglepjen. Ilyen ijedt férfit még sosem láttam, mint amilyen ő volt akkor. Megkérdezte: lennék-e a menyasszonya, majd a felesége? Visszakérdeztem: hát legyek? Azt mondta: jó lenne. Úgyhogy igennel válaszoltam. Soha életemben nem voltam ilyen boldog" – lelkendezett a leánykéréssel egybekötött találkozó után. Most pedig terhes, sőt már egészen nagy a hasa

"Kisfiút hordok a szívem alatt, a huszonnyolcadik hétben járunk és nagyon boldogok vagyunk" – mesélte a Borsnak. "A baba egészséges, és korának megfelelő a mérete is – több mint egy kiló, és imád aludni. Na, ebben az édesapjára hasonlít. Másban pedig rám üt, ugyanúgy, keresztbe tett lábbal pihen, ahogyan én szoktam. Azt nem döntöttük még el, hol szülök, néhány babaruhát azonban már beszereztem. Most, hogy tudom, kisfiam lesz, már sokkal bátrabban merek válogatni" – tette hozzá.