Ennél többen szerinte nem ismerhetik, ha néhány évre eltűnne, akkor is szinte mindenki tudná, hogy ki ő. Így aztán nem akarja többet erőltetni a bulvárszereplést Schobert Norbi. Arra voltunk kíváncsiak, hogy várhatunk-e még tőle a legutóbbihoz hasonló, egyébként részben az Édes élet kedvéért is leforgatott, dalba öntött szerelmi vallomást, mire kiderült, hogy Schoberték szeretnék behúzni a féket, és kivonulni a bulvárból.

"Azért sem fogok ilyet csinálni, mert az Édes életet sem fogom csinálni. Semmilyen bulvárműsorban nem fogok szerepelni, teljesen visszahúztam ezt a féket" - kezdte Norbi a Velvetnek. "Nincs szükségem arra, hogy a celebvilágban mutogassam magamat, egyrészt azért annyi munkám és elfoglaltságom van, hogy pont elég, másrészt pedig Magyarországon tényleg mindenki ismer, és mindenkinek megvan a véleménye, minek erőltessem tovább."

Ahogy a Velvetnek magyarázta, szerinte nem fogják többen megismerni, ha változatlanul a bulvárban maradna. "Ha hét évre eltűnök, az általános iskolásokon kívül akkor is mindenki tudni fogja, hogy ki vagyok, szóval minek, minek, minek?" Minderre egyébként egy csütörtök délelőtti sajtóreggelin derült fény, amin Schoberték több meglepő bejelentést is tettek. Az eseményről hamarosan nagyobb cikkben is beszámolunk.

Nem hiszi el, és hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!