VV Simon sosem emelt kezet nőre, csak most

2014.02.02. 09:33

"Nagyon szégyellem magam, mert kivetkőztem emberi mivoltomból" – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek VV Simon azután, hogy alaposan megtépte VV Vikit egy vita hevében, majd az RTL Klub a nézők segítségével kivágta őt a villából. Simon elmondta, szerinte a bentiek képesek lette volna meglincselni őt, pedig nem ő volt, aki állatot gyilkolt odabent, hanem Aurelio. "Ő ölte meg a pókot". Hozzátette, nem ő volt az sem, "aki véresre verte a fürdőszoba falát, és eltört a keze", a nyugiszoba falát pedig Zsolt verte ököllel. Mondjuk furcsa, hogy valaki nem érti, hogy más elbírálás alá esik egy másik ember bántalmazása és a rongálás.

Mindenesetre megérti és elfogadja a nézők döntését, de nem hagyja, hogy nőverőnek állítsák be. "Soha életemben nem emeltem kezet nőre, és a jövőben sem teszem. Én csupán vissza akartam adni Vikinek azt, amit ő tett velem" – mondta. Viki ugyanis lehúzta Simon nadrágját a többiek előtt. Hozzátette, napok óta folyamatos a provokáció, ekkor telt be nála a pohár. Elmondta, az elejétől "drogos buzinak" nevezték őt, piszkálták a Charlotte-tal való kapcsolata miatt és a befejezetlen orvosi egyetemért. Cserébe "Miss Röfinek" hívta Vikit. Mostmár figyelmen kívül akarja hagyni villabeli társait (kivéve Charlotte-ot, a nagy szerelmet). Végül elmondta, aki pálcát akar törni felette, az költözzön be vele három napra a villába. Úgy véljük, ezzel meg is van egy őszi valóságshow alapanyaga.

A Bors is megpróbált pár értelmes mondatot kiszedni Simonból, aki felhúzta magát ezen, de azért annyit elmondott, el akarja jegyezni Charlotte-ot, és Valentin-napon gyűrűzte volna meg a lányt. Tehát mégse lesz villaesküvő.

VV Annamari Simon-párti lett

A Való világ ötödik szériájában játszó, jelenleg friss terhes VV Annamari sem rejtette véka alá véleményét, a Facebook-oldalán puffogott egy sort (egy-két helyesírási hibát javítottunk csak): "Na jó, nem tudom, ti mit szóltok Simon távozásához, de ha őszinte akarok lenni, még engem is meglep a szerkesztők döntése! Többször is visszanéztem, s szerintem ez nagyon nem volt korrekt döntés! A nagypofájút kellett volna kitenni vagy mind a kettőt! Már bocsánat, de minden normális ember is felvesz.á [ez valószínűleg "felbassza" akart lenni - a szerk.] az agyát! Ha ez a kinemondjam micsoda hozzánk jött volna be, szerintem mi már az első lehetőségnél hazaküldtük volna! Ezek után minden negatív jelzőt vissza vonok, amit anno Verára mondtam, mert Basszus ő Vikikéhez képest egy angyal volt!"