Bár tegnap Woody Allen lánya, Dylan Farrow tegnap egészen konkrétan leírta, hogyan molesztálta őt apja hétéves korában, a rendező egy újságírón keresztül jelezte, hogy ezt a gyanúsítgatást szégyenletesnek tartja, és nem marad adós sokáig egy hosszabb válasszal sem – írja a BBC.

„A szakértők azt állapították meg, hogy nincs egyértelmű bizonyítéka a molesztálásnak, Dylan Farrow pedig nem képes megkülönböztetni a valóságot a fantáziától, ráadásul nagyon jól edzette ki erre anyja, Mia Farrow is" – mondta Leslee Dart, aki arra utalt, hogy az azóta már más néven élő Dylan Farrow vádjai annak köszönhetőek, amit anyja nevelt belé, miután szétment Woody Allennel 1992-ben. A vádak viszont már csak azért sem tűnnek elképzelhetetlennek, mert Woody Allen Soon-Yi Previn férje, aki Mia Farrow örökbefogadott lánya, és akit gyerekkora óta ismer.

Az Index eközben azt írja, Allen helyett a róla életrajzi filmet készítő Robert B. Weide védekezett. Például azzal, hogy „Mia [Farrow]másik lányának állítólagos molesztálás abban az időben történt, amikor kiderült a viszony Soon-Yi Previn és Allen közt", illetve „Allen ellen soha nem indult eljárás molesztálás miatt, mivel a hatóságok nem találtak bizonyítékokat a vádakra".