Claudia Schiffer a brit Marie Claire márciusi számának címlapjára került, mint arra a Drunken Stepfather felhívta a figyelmünket. (Nekik több képük van róla, itt nézhetik meg őket.) Sajnos fogalmunk sincs, hogy az alábbi képen mennyi a photoshop, de a mennyiség jelentősnek tűnik.

Mennyi a photoshop?

A címlappal járó interjúban Schiffer elmondta, hogy soha többé, senki nem lesz már olyan értelemben véve szupermodell, mint a kilencvenes években ő maga, Cindy Crawford és Eva Herzigova. Akikkel tartja a kapcsolatot: „Nagyon ritkán találkozunk. Emailezni szoktunk. Mondjuk Los Angelesben vagyok, és emailezek Cindynek, vagy meglátogatom Evát Londonban. Tényleg csak elvétve fordul elő ilyen, de akárhányszor találkozunk, mindig van miről beszélgetnünk, ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Ez egy olyan kötelék, amely szerintem sosem bomlik fel. Hiába volt folyamatos versengés, azért összetartottunk, és tudtuk, hogy igazán kiváltságos helyzetben vagyunk.”

Az öregedésről azt mondta, természetes dolognak veszi: „több lesz a ráncod, a hidratálót ránctalanítóra cseréled, és megpróbálsz egészségesen élni. Természetes folyamat. Ha rettegnék tőle, azt hiszem, komoly bajom lenne”. Ennek ellenére nem zárja ki, hogy egyszer még fiatalító plasztikai műtéthez folyamodik. 

A 43 éves szupermodellről alábbi galériánkban még több képet talál.