A Bors azt írja, nincs esély arra, hogy Hódi Pamela és Berki Krisztián kibéküljön, vagy együtt forgassa tovább az Édes életet. Pamela azért nem hajlandó a továbbiakban együtt élni és forgatni Berkivel, mert egy ismerőse nemrég lefotózta Berkit egy ismeretlen nővel.

A TV2 viszont továbbra is szeretné képernyőn tudni Pamelát, ezért a nő Berkitől született kislányával együtt átmegy a csatorna új műsorába, Az élet show-jába. "Azt mondták a szerkesztők, hogy szeretnének velem tovább dolgozni, mert kedvelnek a nézők, én pedig elfogadtam ezt a lehetőséget. Még mindig nagyon dühös vagyok Krisztiánra, nem is tudom, hogy egyáltalán ki akarok-e vele békülni. Ez egy átmeneti megoldás, nem tudom, hogy lesz tovább" – mondta A Borsnak Hódi, aki bár nem beszél Berkivel, kislányát nem szeretné eltiltani tőle. "Nem tehetem meg vele. Natit akkor láthatja, amikor akarja, de ez nem befolyásolja a kettőnk ügyét. Szerencsére ő még annyira pici, hogy semmit nem érez meg ebből a kalamajkából."

Egyébként nem ez az első hiszti a pár életében, már karácsony előtt is volt egy kis balhé, miután Berki Krisztián kapott egy félreérthető sms-t Szalontai Szilviától.