Ahhoz képest, hogy Sarka Kata korábban arra panaszkodott, túl merev a színpadon, és nem olyan a produkciója, mint amilyennek szeretné, Balázs Klári szavaival élve "hömpölygött a szex a színpadon" a Nagy Duettben. Hajdúné és LL Junior az A La La La La Long című számmal készült a showműsorra, a koncepció lényege pedig az volt, hogy Sarkának az énekhangja megvillantása mellett szexiskedjen is. Ami alapból megy a kétgyerekes anyának, az a próbákon nem jött össze, Sarka pedig még azt is kitalálta, hogy Hajdú Péter ne legyen jelen a produkció előadásakor. Ennek ellenére a férj ott ült a nézőtéren a vasárnap esti élő adásban, úgyhogy feleségének előtte kellett cicáskodnia egy másik férfival. LL Junior ráadásul egy-két jól irányzott csípőmozdulattal az asszony alá is kavart. A játszadozást az alábbi videón megnézheti: 

Hajdút szemlátomást nem zavarta a jelenet, mondjuk Sarka dicséretet se kapott tőle, férje szerint ugyanis hasonló volt a mozgása, mint Joshi Bharatnak - bizonyára mind nő ilyen bókra vágyik gyerekei apjától.

Ki a szexibb?

A jós/műsorvezető egyébként Csepregi Évával lépett fel, végül ők kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől, így nekik kellett távozniuk a műsorból. Nézze meg az ő produkciójukat is, aztán döntse el, ki volt a szexibb: Sarka Kata vagy Joshi Bharat!