Iza most Aurelióban látta meg a szexlehetőséget

2014.02.10. 23:11

A VV6 egyik legdurvább balhéja zajlott le, természetesen Iza részvételével, az áldozat Aurelio volt. Iza szerint a Való világ jót tehet a modellkarrierjének, ami miatt Aurelio kiröhögte, ami miatt persze nagyon felháborodott a sírós szájhős. Ez először persze a sírást jelentette, mert Iza még az apját is a szájára vette. A gátlástalan ordibálásból egymás tudásának pocskondiázása volt a legjobb, ahol kiderült, hogy Izának nincs érettségije, Aurelio hat évig szenvedett az érettségiért, Iza szar modell, Aurelio pedig szar focista. A legmegdöbbentőbb az volt, hogy Iza ezek után este kihívta Aureliót a nyugiszobába, ahol a férfi a lényegre is tért: “Nem csókolózunk?” – tette fel a nagy kérdést. Bár Iza azt nem akart, azt bevallotta, hogy bár belsőre Krisztiánhoz vonzódik, de szexuálisan ő nála a befutó. “Ha te úgy állnál hozzám, és azt látnám, hogy te bizonyítani akarsz, akkor lehet, hogy lenne nálam esélyed” – fektette le a szabályokat a nő, aki hivatalosan a legjobb nő a villában, de gyakorlatilag soha nem akarta igazán felszedni még senki. Egyébként csókolózni is akart volna, de ő erkölcsös, és nem nézte jó szemmel, hogy Aurelio Teóval tette ezt korábban. Mert ugye ilyen egy buli a villában.

Aurelio Teóval smárol, Iza ül, Józsi pedig kemény.
Aurelio Teóval smárol, Iza ül, Józsi pedig kemény.

Dávid még mindig nem hajlandó lejönni Cuki Zsófiról, ezért gyorsan megemlíti neki, hogy Aurelio egy féreg, szemben vele, aki mindenkivel tisztességes. A Simon helyére bejutott srác egy hét alatt kezdett el úgy viselkedni, mintha már gyerekkori ismerősök lennének a lánnyal: “Akármennyire is nagy udvarlásban vagyok, azért még nekem is meg kell ismerjelek annyira, hogy ez ennél komolyabbra forduljon” – mondta a férfi, aki azt azért nem írta körül, pontosan mi van most, Zsófi pedig szokása szerint nem is tudott mit reagálni a szokatlanul hosszú tőmondatokban. Pedig a sárm az megvan, nézzék csak!

vlcsnap-2014-02-10-22h06m02s91.png

Ami még volt

  • Dávid azt mondta, hogy vidéki, de városi flashben van. A játékra azért jelentkezett, mert akar egy autót.
  • Aurelio nagyon büszke volt rá, hogy ő is elkezdett tktikázni azzal, hogy Dávid kérésének megfelelően őt küldte ki párbajozni. Most megmutatta, de többé nem csinálja, mert szívből akarja csinálni a dolgokat. Meg valószínűleg a taktikát sem érti, igazából mi sem.
  • A taktikára Zsófi is nagyon büszke, bár fogalma sincs neki sem, miért járt azzal jól Dávid, hogy magára rakatta a jeleket. Zsófi csak azt nem tudja, hogy Dávid róla csak úgy nyilatkozik a háta mögött, hogy elflesselget magának, mert nem kell komolyan venni.
  • A villa legrosszabbul helyezkedő embere már hivatalosan is Krisztián, akit már két ember sem hívott meg a bulijába, ezért neki Vikivel a hálószobában kellett beszélgetnie, ameddig a többiek a konyhában piáltak.

Mondja el a gondolatait itt!

Kövessen minket a Facebookon is!