Az egyébként is kettészakadt villalakókat csütörtökön (vagyis a péntek esti adásban) azzal hergelték a VV6 szerkesztői, hogy a két csapatnak meg kellett küzdeni sorversenyben, kiáltványban és parodizálásban is. Az összecsapást Vikiék nyerték, akik a házikoszthoz viszonyítva fenséges vacsorát kaptak, na meg egy rakat piát, míg Dávid és alattvalói a nyugiszobába lettek száműzve zsíros kenyér és egy kis sör mellé. 

Teo agyából ekkor pattant ki a remek ötlet, hogy vetkőzzenek le meztelenre/félmeztelenre, hogy megmutassák a másik csapatnak, ők mennyire jól érzik magukat, na ez addig fajult, hogy Aurelio régi éne visszatért és pucéran tört be a villába áthelikopterezve a nappalit. Viki megsajnálta a retardáltat (az összeset), és úgy döntött, megengedi nekik, hogy velük bulizzanak. Az alkalmon csak Aurelio és Józsi kapott, a többiek sértődötten puffogtak tovább a nyugiszobában, hogy ők bizony nem csatlakoznak. 

Időközben az is kiderült, a vidéki Krisztiánnak van a legtöbb esze a villában (hagyunk időt elképzelni, milyen lehet az a világ, ahol Krisztiánnak van a legtöbb esze). Az őszinte srác úgy kiosztotta Aureliot, hogy az csak pislogni tudott. Szerencsétlen Krisztiánnak le kéne szakadnia Izáról és még esélye is lenne a győzelemre. "Neked ez, amióta Dávid gyerek bent van, neked ez azóta akkora mínusz, hogy az valami hihetetlen. Mert te nem ilyen voltál. (....)" - savazta Aureliot, aki eddig is hülye volt, de most már az agresszív hülyét játssza. "Én nem mondom azt, hogy ne bandázzál vele, mert én szarom le, ki kivel bandázik. sőt, nekem az a jó, ha bandázol vele, mert egyre le fogsz gyengülni. Mert ez, ha valakinek szimpatikus, én dögöljek meg, magamtól kisétálok. Ez nem jó dolog, Au. Hidd el. (...) Ha ugyanazt viszed végig, amit eddig vittél, hidd el nekem, ott leszel a döntőben. És nem fogom sajnálni tőled. De ha ezt fogod nyomatni, amit mostanság, akkor Dávid után, ha visszajövök, téged foglak kivinni. (...) Hiába mondod azt, hogy te ilyen vagy otthon, eddig azt mondtad, hogy te olyan vagy otthon, hogy úgy várod a barátaidat, hogy pörgeted a faszod. Hát pörgessed. Én nem nézem jó szemmel, mert engem irritál. De te így jöttél be. Én meg úgy jöttem be, mint őszinte" - mondta  a hajdúsági gyerek.