Szerencsére VV6 mai összefoglalójában is voltak csókok és könnyek, vagyis folytatódott a zs-kategóriás brazil szappanopera. Nagyon rózsaszín Zsófi előző este részeg smárolásba kezdett helikopterező Aurelióval, aki a lány szerint nagyon aranyos, de csak ha részeg. Viszont az egyre durvább szemöldökű lány másnap reggel is kapott egy puszit a fiútól, Zsófit ez fel is villanyozta: "Meglepődtem, mert úgymond közeledett felém."

Mivel pénteken volt Valentin-nap, a villalakóknak döntenie kellett, hogy Gyúrós Józsi, vagy Charlotte találkozzon pár percre szerelmével a nyugiszobában. A többség természetesen arra szavazott, hogy Józsi találkozzon végre a csajával, de a párbajra készülő felek azért megvillantották, hogy ők bizony jófejek, ezért ketten Charlotte-ra szavaztak. Charlotte ezután bevonult a hálóba, hogy sírjon egy kicsit a takaró alatt.

Józsi a randira készülve annyira izgalomba jött, hogy gyorsan magára öntött egy fél üveg parfümöt, és felhúzott egy tangapapucsot. Ha azt hitte volna, hogy Gyúrós Józsi barátnője egy igazi cicababa, nagyon tévedett, ugyanis Gyúrós Józsiné pont úgy néz ki, mintha összegyúrták volna Zsófit és Vikit. "Nem estem össze és nem dícsérsz meg?" − ezzel kezdte a pár perces romantikus randit Józsi, majd ezzel folytatta: "Te kis hájadék! Nagyon szeretlek!"

De nem csak Józsi, hanem Charlotte is kapott végül egy kis ajándékot Valentin-nap alkalmából, méghozzá egy videóüzenetet a villából pár hete kirúgott Simontól. Ez viszont nem Charlotte-ot, hanem Izát viselte meg jobban, a wannabe szupermodell dühösen ki is zavarta a boldogan pityergő Charlotte-ot a nyugiszobából. Iza egyébként már ezelőtt is sírt egy keveset, miután bement Józsi barátnője, azt mondta azért, mert neki is hiányzott egy bizonyos személy. "Haza akarok menni! Lejött a szempillám is!" − zokogott Iza, akit Viki és Dorka vigasztalt.

A villa szerelmespárja, Dorka és a kispesti macsó Zsolt is kapott lehetőséget, hogy kettesben ünnepeljék meg a Valentin-napot. Zsoltot Dávid próbálta meg felkészíteni a nyugiszobában töltött éjszakára azzal, hogy készített neki egy rántottát, ugyanis a párbajra készülő fiú szerint szex előtt sok tojást, gyümölcsöt és folyadékot kell bevinni, hogy teljesíteni tudjon az ember. Azt is hozzátette még, hogy szerinte hátulról, kiskifli-nagykifliben kell majd szexelniük, és akkor csak kicsit, csípőből kell mozogni a takaró alatt, az nem olyan feltűnő. Dorka és Zsolt végül egy rózsaszirommal teliszórt, piros, szaténágyneműs franciaágyban fetrenghetett, de egy kis takaró alatti matatáson kívül más nem történt. "Reménykedtem benne, hogy végre egymáséi leszünk, de valahol ott volt bennem hogy nem fogok most erőszakoskodni" − mondta Zsolt a felejthetetlen éjszakáról.