A Mom Parkban történt malőr vezethetett odáig, hogy bevonták Oszter Sándor jogosítványát. A színész többször is nekiment a mélygarázsban a falnak, illetve egy oszlopnak. A kár állítólag 700 ezer forintot is elérheti, ráadásul Osztert a Bors beszámolója szerint bilincsben állították elő.

A neve elhallgatását kérő, a család egyik barátjaként megnevezett férfi szerint az első hírekkel ellentétben ténylegesen bilincs csattant Oszter csuklóján. „Nem igaz, hogy Sándorral kivételeztek volna a rendőrök, ugyanis először megbilincselték, viszont látták, hogy a helyzet nem indokolja ezt az eljárást, ezért levették a csuklójáról a karperecet és úgy állították elő vérvételre" – fejtette ki a lapnak.

Egy másik barát szerint egy telefon okozta a bajt. „Sándor egy megbeszélésre várt, amikor betért a bevásárlóközpontba. Épp mielőtt megérkezett, vásárolt magának egy új telefont, amit az anyós­ülésen maga mellé tett, ahol már volt néhány feljegyzése is. Amikor bekanyarodott a garázsbehajtóhoz, a tárgyak egyszerre zuhantak le a földre, és Sándor reflexből utánuk kapott. Emiatt rántotta el a kormányt, szaladt fel a padkára és ütközött a márványoszlopnak.".

Oszter hallgat, a család szóvivője csak annyit közölt: „Oszter Sándor a tegnapi sajtóközleményén kívül mindaddig nem kíván nyilatkozni, míg a rendőrségi vizsgálat le nem zárult és vissza nem kapta jogosítványát."